23948sdkhjf

Ronald Reagan-museet nästa för Sodexo

Serviceföretagets amerikanska verksamhet har fått ett prestigeuppdrag.

Sodexo har verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Bland annat i USA där den amerikanska delen av koncernen precis fått klart med ett prestigeuppdrag. Från och med januari 2019 tar Sodexo över restaurang- och cateringverksamheten för Ronald Reagan Presidential Library And Museum, beläget i Simi Valley, cirka sju mil från Los Angeles flygplats i Kalifornien. Uppdraget inkluderar även den arkitektoniskt speciella Air Force One-paviljongen som ligger i anslutning.

– Reagan-biblioteket är en av nationens verkligt speciella upplevelsecenter och vi är fast beslutna att skapa en matserviceupplevelse som lever upp till dess höga standard, säger Moses DeBord, vice president för Sodexo Sports & Leisure.

– För att göra det så kommer vi att skapa state-of-the-art dining-concept, uppgradera den tekniska kapaciteten och arbeta nära lokala kaliforniska leverantörer för att leva upp till Reagans arv genom vår service, fortsätter han.

Sodexos kockar kommer både att återskapa ex-presidentparet Ronald och Nancy Reagans favoritsmaker och erbjuda nya skapelser till gästerna kopplade till utställningar och högtider.

– Vi är glada att få Sodexo som partner. De valdes i väldigt tuff konkurrens, säger John Heubusch, executive director hos Ronald Reagan Presidential Foundation and Institute.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094