23948sdkhjf

Dags för höstens Clean & Facility

Clean & Facility-mässan är som vanligt full av nyheter och spännande föredrag. Anmäl dig redan nu så slipper du köa.

Branschens största mässa är tillbaka i Stockholm! Med stor glädje ser vi fram emot att mötas igen på Kistamässan den 2-3 oktober. Mässan riktar sig till dig som arbetar med och/eller upphandlar städ-, service- och facilitytjänster.

Här görs affärer och du träffar potentiella och befintliga leverantörer och kunder tillsammans med dina kollegor. I våra Drop-in seminarier arrangeras ett varierat seminarieprogram som ger dig möjlighet till fortbildning.

På mässgolvet presenteras det mesta som är värt att se och lära om nya produkter, tjänster och innovationer. Överskådligt i fina montrar presenteras städmaskiner, rengöringsprodukter, städning, arbetskläder, städredskap, administrativa system och allt annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs!

I höst är det dessutom återigen dags för SM i fönsterputs! Deltagarna, Sveriges bästa fönsterputsare, väcker beundran med sin snabbhet och precision. 

Anmäl dig till mässan här. Inträdet är gratis, men med en förbeställd och utskriven biljett i handen slipper du köa för att komma in.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328