23948sdkhjf

SBS Branschdagar drog 70 deltagare

Städbranschen Sveriges branschdagar på Pite Havsbad är avslutade och deltagarna fick kunskap och information om allt från SBS fokusområde "Vit bransch" till entrélösningar och golvvårdsunderhåll.

Precis som under höstens branschdagar i Falkenberg, delades konferensdeltagarna in i slumpvisa grupper som fick gå runt bland de utställande företagen och bekanta sig med deras produkter och få experttips om golvvårdsunderhåll.

Grupperna har vid båda tillfällena varit ett bra och populärt sätt för deltagarna att träffa folk från andra delar av landet och andra delar av städbranschen. En av grupperna fick sedan, genom lottens val, möjlighet att delta i inspirationsdagen ”Må bra på jobbet” den 16 november.

Golvvårdsunderhåll var ett av konferensens huvudämnen. Ett sätt är effektiva entrélösningar som kan minska behovet av golvunderhåll och underlätta städningen (se Rent nr 1-2018). Andra och kompletterande sätt är rätt frekvens på städning och golvvård, rätt material och kem samt, om golvet skadats, effektiva och hållbara metoder för renovering.

Piteå Tidnings videoreporter Maria Johansson besökte branschdagarna vilket gav konferensen bra uppmärksamhet i lokalområdet. Se videon här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125