23948sdkhjf

De vann Clean Bright Awards!

Det var stort jubel, många skratt och en hel del tårar när Clean Bright Awards delades ut under CLEAN & Facilitymässan i Jönköping idag. Tre finalister i var och en av de fem tävlingskategorierna var utsedda och många förväntansfulla hade samlats inför prisutdelningen.

Klockan 15:10 var det trångt kring scenen i den stora mässhallen på Elmia i Jönköping. De 15 finalisterna, deras supportrar och en mängd intresserade mässbesökare väntade otåligt på att vinnarna skulle avslöjas. 

Vid sidan om dukades bubbelvin och alkoholfria alternativ fram för alla som ville fira med vinnarna och partnerföretagen som stöttat en kategori var i tävlingen.

Årets Glansföretag: Global Fast och dess vd Birgitta Wikdahl, som jobbar hårt för att alla som vill ha ett heltidsjobb ska få det. Företaget har kollektivavtal, löner som går att leva på på och en bra arbetsmiljö. Kategoripartner: Rent.

Årets Vardagshjälte: Rahmon Avdija, Allianceplus, som arbetar i tunnelbanan åt Trafikverket. Vid ett flertal tillfällen har han handgripligen räddat människor, som tagit sig ner på spåren, från att bli påkörda. Därefter har han sett till att de blir omhändertagna. Kategoripartner: Papyrus Supplies.

Årets Arbetsledare: Diana Andersson, Torsås Fastighets AB, som med medmänsklighet, omtanke och vakenhet gör vardagen för sina medarbetare så mycket bättre. Hon kan ordna allt från att organisera gemensamt fredagsfika till att förbättra arbetsrutinerna. Kategoripartner: Facility Nordic.

Årets Städare: Duon Romana Lehto och Joanna Wozniak, Rahms Städ, som alltid jobbar tillsammans, håller i alla sina kundkontakter, lär upp sina vikarier och löser alla problem. De är ett oskiljaktigt par som med glädje och uppfinningsrikedom tar sig an sina arbetsuppgifter. Kategoripartner: dorunner.

Årets FramtidslöfteJacob Dreyer, Sodexo, som tagit sig in i branschen med en enorm nyfikenhet och lust att lära. Han började i Sodexos restaurangverksamhet men tog sig snabbt över till städsidan med en iver att utbilda sig i allt från golvvård till maskiner och storstäd. Kategoripartner: Sodexo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078