23948sdkhjf

Office Depot tecknar nordiskt avtal med Coor

Coor Service Management har utökat samarbetet med Office Depot. Genom ett nordiskt avtal som omfattar leverans av kontorsmaterial samt städ- och hygienmaterial blir Office Depot ensam leverantör till Coor att tillhandahålla båda dessa områden i hela norden.
Coor Service Management och Office Depot har sedan tidigare ett samarbete som nu utökas. Samarbetet omfattar ett nordiskt avtal inom en mängd områden. Avtalet avser produkter såsom kontorsmaterial, kontorspapper, hygienpapper, påsar, städredskap och andra produkter till arbetsplatser.

- Vi är stolta över ett förnyat och utökat förtroende från Coor. Att de har valt oss som den enda leverantören i norden inom båda produktområdena bekräftar vår position som en komplett helhetsleverantör. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och att kunna fortsätta att stödja Coor i deras verksamhet, säger Margareta Le Calvé, vd på Office Depot.

- I Coors upphandling så uppskattade vi Office Depots helhetsåtagande i kombination med deras flexibilitet och lyhördhet. De visade en mycket bra förståelse för vårt behov av kostnadseffektiva leveranser och kundanpassade lösningar vilket var avgörande i vårt val av nordisk helhetsleverantör, säger Michael Jansson, strategisk inköpare på Coor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173