23948sdkhjf

AMF utnämner ny vice vd i fastighetsbolaget

Marie Barkman-Hollaus har utnämnts till ny vice vd i AMF Fastigheter. Martin Tufvesson blir ny fastighetsansvarig inom kapitalförvaltningen i AMF. Fastighetsportföljen i AMF uppges inom kommande år växa genom förvärv.
Styrelsen i AMF Fastigheter AB har utsett Marie Barkman-Hollaus , nuvarande ekonomichef, till ny vice verkställande direktör från och med 1 januari 2015.

– Marie Barkman-Hollaus har en mångårig, gedigen och bred erfarenhet och kommer att komplettera mig som vd på ett mycket bra sätt. Vidare har hon god kännedom om bolaget och kommer operativt stärka organisationen och bidra till att uppnå den långsiktiga strategin framöver, säger Mats Hederos, vd AMF Fastigheter.

AMF har som ambition att fastighetsportföljen, som en del av den totala portföljen, inom de närmsta åren ska utökas. I samband med detta utvärderas möjligheten att diversifiera fastighetsportföljen ytterligare. Diversifieringen innebär att se över möjligheterna till breddning geografiskt på andra marknader och även inom andra segment.

Martin Tufvesson , nuvarande vice vd AMF Fastigheter lämnar bolaget vid årsskiftet för att ta ett övergripande ansvar inom AMFs kapitalförvaltning och ansvara för tillgångslaget fastigheter avseende allokering och diversifiering. Tufvesson kommer att ingå i kapitalledningen på moderbolaget.

Transaktionsverksamheten inom AMF Fastigheter leds även fortsättningsvis av Fredrik Ronvall , transaktionschef.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.158