23948sdkhjf

ISS får högsta betyg av IAOP för tredje året i rad

ISS har, i egenskap av ledande global tjänsteleverantör, fått högsta betyg, fyra av fyra möjliga stjärnor, av International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).
Stjärnorna är baserade på en grundlig bedömning av de främsta globala outsourcingföretagen från alla branscher, bland annat företag som Accenture, Deloitte och Tata Communications. Hela topp 100-listan, inklusive utmärkelser kommer att publiceras i en specialutgåva av Fortune 500 i juni.

Under tidigare år har IAOP rankat bolagen på en global lista, och placerat ISS som nr 1 bland världens outsourcingleverantörer både 2013 och 2014. I år har organisationen bytt förfarande till stjärnbetyg, och än en gång, har ISS erhållit högsta möjliga betyg tillsammans med några andra företag.

- Att vara med på The Global Outsourcing 100-listan, och att uppnå "Full Star - Högst rankad " i fyra kategorier är ingen lätt uppgift, säger Michael Corbett , IAOPs ordförande.

- IAOP är glada att lyfta fram ISS för sin spetskompetens och prestation. De fyra stjärnorna säger något mycket betydelsefullt om kontinuiteten i ISS prestation."

Jeff Gravenhorst, koncernchef för ISS, är tacksam för bekräftelsen:

- 510 968 kollegor världen över ser till att hålla ISS överst inom den globala outsourcingindustrin. Vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att förtjäna högsta betyg och ännu viktigare, för att våra kunder skall fortsätta välja oss som leverantör.

I år inkluderade IAOP separata utvärderingar av program för innovationer och CSR.

- Jag är mycket nöjd över våra höga betyg i dessa kategorier. Innovation och företagets sociala ansvar har alltid varit viktiga prioriteringar för ISS, och de är avgörande för våra långsiktiga affärsmöjligheter.

- Vi har funnits i 100 år, och för att finnas kvar även under de närmsta 100 åren, måste vi hitta nya, smartare och effektivare sätt att leverera våra tjänster, och vi måste bidra synligt och positivt i samhället" sade Gravenhorst.

Fakta:
Topp 100-listan över outsourcingindustrin
• IAOP:s topp 100-lista är opt-in och väljs från en pool av hundratals outsourcingföretag.
• IAOP:s erkännanden är de mest prestigefyllda i den globala outsourcingindustrin.
• Det finns fyra kategorier:
- Storlek och tillväxt
- Leveransförträfflighet
- Program för innovation
- CSR
• Det är möjligt att uppnå "Half Star - Framstående" eller "Full Star - Högst rankad " i varje kategori. ISS har erhållit "Full Star - Högst rankad " i samtliga fyra kategorier.
• Jurynpanelen är oberoende och består av representanter från IAOP, universitet, och outsourcingkunder från branschen.
• ISS utsågs till världens bästa outsourcingleverantör under 2013 och 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078