23948sdkhjf

Nytt datum och ny lokal för CLEAN 2015 i Göteborg

CLEAN 2015 i Göteborg arrangeras den 5-6 maj. Detta innebär några veckors tidigareläggning i förhållande till tidigare annonserat program. Förändringen görs på begäran av besökare och utställare. CLEAN kommer även att byta mässlokal och arrangeras på Eriksbergshallen.
CLEAN 2015 äger rum 5-6 maj på Eriksbergshallen, belägen i historiska varvsbyggnader vid älvkanten på Hisingsidan.

Cityfärjan Älvsnabben lägger till direkt utanför mässan med tillhörande hotell och och buss 16 trafikerar sträckan Centrum till Eriksberg på ca 10 minuter.

Fakta: CLEAN är en modern mötesplats som lyfter branschens viktiga frågor och ger inspiration och kunskap. Här görs affärer och du träffar potentiella och befintliga kunder tillsammans med dina kollegor. I SMARTBOX arrangeras ett varierat seminarieprogram som ger möjlighet till fortbildning.

På mässgolvet presenteras det mesta som är värt att se och lära om nya produkter och innovationer. Överskådligt i fina montrar presenteras städmaskiner, rengöringsprodukter, städning, arbetskläder, städredskap, administrativa system och allt annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078