23948sdkhjf

ISS tar hand om driften av Omenas första hotell i Sverige

Det blir ISS som tar hand driften när Omena Hotels slår upp portarna för sitt nya hotell vid Norra Bantorget i Stockholm. Hotellet är det första i Sverige för den finska hotellkedjan. ISS ska sköta hela driften av hotellet, allt från städning till fastighetsunderhåll.
ISS och Omena Hotels tecknade nyligen ett treårigt avtal angående drift av det nya hotellet i Stockholm. Kontraktet värderas till 15 miljoner kronor. Hotellet, som öppnar den 1 maj är det första i Sverige för den finska hotellkedjan och man planerar att utöka sin verksamhet i Sverige.

ISS säger sig satsa kraftfullt på den svenska hotellmarknaden och har fått samarbetsavtal med flera större aktörer under det senaste året.

Sedan tidigare driver ISS Omenas hotell i Finland och i Köpenhamn, totalt 13 anläggningar.

Det nya uppdraget omfattar en helhetslösning där ISS tar hand om hela driften av hotellet, allt från städning till fastighetsunderhåll. Omena Norra Bantorget kommer att erbjuda 250 rum.

– Efter goda erfarenheter från våra andra hotell var ISS vårt självklara val även i Stockholm. Vi känner oss väldigt trygga inför öppnandet och ser fram emot ett bra samarbete, säger Magnus Frennmark, VD Omena Hotels.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141