23948sdkhjf

Välstädat förvärvar lokalt städbolag

Expansiva städ- och fullserviceleverantören Välstädat, dotterbolag till Stålstaden och med huvudkontor och kärnverksamhet i Luleå, förvärvar Städbolaget i Norr. Detta då säljaren avvecklar städverksamheten för att fokusera på andra affärsområden som försäkringsförmedlingen Omtänksam.

– Att vi kunde komma överens om ett förvärv med Städbolaget känns bra på många sätt. Vi vet att de har en stabil kundkrets och en personalstyrka med erfarenhet av lokalvård. Vårt mål är att fortsätta leverera högklassiga städtjänster med högt kundfokus, säger Rikard Wårell, vd för Välstädat i en kommentar.

Den 1 juni påbörjades integrationen av alla kunder och personal från SBN till Välstädat.

– Vi är nöjda med att kunna lämna över Städbolaget till Välstädat som är en etablerad aktör som vi dessutom känner väl. Vi vet att både medarbetare och kunder kommer ha en fortsatt bra upplevelse med en trygg och erfaren partner, säger Viktor Granberg, Städbolaget i Norr i en kommentar.

Välstädat har kontor och verksamhet i förutom Luleå även i Boden, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Östersund. Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan med fokus på ”geografiskt strategiska platser längs Norrlandskusten”.

Välstädat grundades 2018 och i samband med att Stålstaden köpte Skurat i Norrland och slog ihop det med sina två bolag Timotej & Miljö och Städakuten i norr.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127