23948sdkhjf

Reledo förvärvar finskt städbolag: ”En mycket fin plattform”

Förvärvar Puhdas Group och tar steget in på den nordiska marknaden.

Reledo växer genom förvärv av finska lokalvårdsaktören Puhdas Group som med 300 anställda levererar till kunder inom kontor och butik samt specialstäd till industrikunder med avancerade lokalvårdskrav. Puhdas Group grundades 2021 genom sammanslagningen av tre bolag; Cleantime, Realclean samt Timra. 

– Puhdas Group utgör en mycket fin plattform för Reledo i Finland och markerar ett viktigt första steg för Reledo utanför Sverige. Vi ser fram emot att tillsammans med Jukka, Pasi och resten av teamet på Puhdas Group fortsätta växa både organiskt samt genom förvärv på den finska marknaden, säger Jonas Warnander, koncernchef på Reledo.

Puhdas Group, som är verksamt i södra Finland och i Helsingfors, Åbo och Tusby ska även framgent ledas av Jukka Varis på vd-posten samt Pasi Neva som försäljningschef.

– Vi är övertygade om att Puhdas Group blir ett viktigt tillskott till Reledo. Och jag ser fram emot att driva Puhdas Group vidare som en del av Reledo och att tillsammans med resten av bolagen i gruppen kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster till våra kunder, säger Jukka Varis, vd, i en kommentar.

Sedan starten i maj i fjol har Reledo vuxit med fler uppköp och till dags dato består gruppen av Städgladen, Exiso, Jörnsveds Charkstäd, Bofint, I Clean Green, Ekeby Städ, Enjojj, Returab, Printpal samt nu även Puhdas Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063