23948sdkhjf

N-Clean Miabs kund prisad för bästa housekeeping

N-Clean Swedens, som är en del av Miab Group, kund har kammat hem utmärkelse för städning och underhåll på hotell.

Quality Hotel Arlanda XPO  stod som segrare i kategorin Best Housekeeping när Quality Hotel Arlanda XPO kammade hem Wilhelmina Skoghpriset som delas ut av Travel News. N-Clean Swedens sköter städ och renhållning på hotellet.

”Sedan vi tog över städningen på Quality Hotel Arlanda XPO år 2019 har vi arbetat obevekligt för att säkerställa en hög standard av renlighet och ordning, med en strävan att erbjuda gästerna en oöverträffad upplevelse av renlighet”, skriver N-Clean i ett inlägg på Linkedin.

Övriga nominerade var Blique by Nobis, Hotel Birger Jarl, Stallmästaregården och Åkeshofs Slott. N-Clean har cirka 20-25 personer syssselsatta på Quality Hotel Arlanda XPO.

”Vi är ödmjuka och tacksamma för att ha blivit erkända i denna viktiga kategori och för vårt fina partnerskap med Quality Hotel Arlanda XPO. Det är ett bevis om att vårt gemensamma engagemang till att upprätthålla högsta standard inte bara är viktig, utan också avgörande för att skapa minnesvärda och positiva gästupplevelser”, uppger aktören vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079