23948sdkhjf

Breddar med städning av kontor: ”Ett första steg mot olika typer av arbetsplatsservice”

Startar nytt affärsområde inom service för att  bli helhetsleverantör.

AJ Products Group, återförsäljare och producent av kontorsinredning, breddar erbjudandet och ger nu kunder möjlighet att även boka städservice via webbutiken.

”Detta är ett första steg mot olika typer av arbetsplatsservice med siktet inställt på abonnemang som inkluderar service och leasing av hela kontor och arbetsplatser i framtiden”, skriver aktören i ett pressmeddelande.

– Vi har haft ett mycket nära samarbete med vår IT- och servicepartner, About Time, i det här projektet. De har gjort det möjligt att bädda in en enkel och smart bokningsapplikation i AJs digitala ekosystem. Det här gör det lätt för kunden att förstå erbjudandet och att boka skräddarsydd offert från en lokal kontorsstädare för just deras arbetsplats. Vi samarbetar bara med utvalda lokala städpartners över hela Sverige som garanterar bra kvalitet. Såvitt vi vet är vi den enda tillverkaren av kontorsinredning som också erbjuder städservice ihop med köp av inredning, säger David Bray, vice president på AJ Products Group i en kommentar.

About Time har lång erfarenhet av städbranschen och skapar skräddarsydda bokningssystem för städning. Genom it-leverantören når nu AJ:s kunder lokala städfirmor i bokningsapplikationen och offert skickas sedan ut via städfirman.

Initialt erbjuds kunder i Sverige städservice men affären ska utvecklas till fler länder under innevarande år då AJ har verksamhet i 21 länder inom EU.

– Tack vare samarbetet med About Time och deras erfarenhet i branschen har vi kunnat snabba på utvecklingsarbetet och köra igång detta på kort tid. Viktigast för oss är att vi levererar god kvalitet på ett enkelt sätt för våra kunder. Därför är det bara utvalda kvalificerade och godkända städleverantörer i vårt system, säger David Bray.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094