23948sdkhjf

Blir regionchef hos Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen

Mikael Skattberg har rekryterats till posten som ny regionchef väst hos expansiva Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen som ingår i PropTech Sweden.

Bolaget planerar utökad närvaro och tillväxt i västra Sverige och bygger upp ny verksamhet i Karlstad. samtidigt som bolaget är i en expansiv fas i bland annat Skövde och Halmstad.

– Axcell och Ömangruppen är på en spännande tillväxtresa i en bransch med enorma möjligheter. Det finns stor potential i västregionen och jag ser fram emot att utveckla fastighetsbranschen tillsammans med både nya och befintliga medarbetare och kunder, säger Mikael Skattberg.

Mikael Skattberg beskrivs ha ett längre förflutet inom fastigheter, driftoptimering och säkerhet och har tidigare arbetat som underhållschef inom försvaret, som driftschef på Sahlgrenska universitetssjukhuset och han har även varit fastighetschef på Akademiska hus i Göteborg där han jobbat med att utveckla Chalmersområdet.

– Jag ser ett stort värde i att kund och leverantör arbetar tätt tillsammans och har en levande dialog. Energieffektivisering och driftsäkerhet av fastigheter ligger i mitt dna och det var bland annat därför jag sökte mig till Ömangruppen och Axcell – här arbetar man med de frågorna på ett professionellt och framåtlutat sätt, säger Mikael Skattberg.

Förutom nytt kontor i Karlstad satsar aktören i bland annat Skövde och Halmstad.

– Att ha lokalkontor på många orter i landet är en otrolig styrka eftersom vi vill jobba nära kunderna. Jag tror också att vi kan hitta många synergieffekter mellan de olika orterna som gör att vi kommer kunna ta oss an fler affärer och skapa värde för fler företag. Vi kommer inom kort också rekrytera flera nya medarbetare till våra olika orter, säger Mikael Skattberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078