23948sdkhjf

Reledo värvar från Pierce Group

Har ett förflutet även från ISS Facility Services och Sodexo.

I slutet av oktober utsågs Jonas Warnander till vd för nystartade Reledo. Nu har Niclas Olsson värvats till posten som CFO, finanschef. Han kommer närmast från en liknande post hos Pierce Group och likt Jonas Warnander tillträder han under första kvartalet 2024.

– Niclas har en bakgrund som visar på ett högt driv, affärsfokus och erfarenhet av att skapa en effektiv och börsfärdig ekonomifunktion. Han blir ett viktigt tillskott för Reledo med precis den erfarenhet och framåtanda vi letar efter, säger Jonas Warnander, tillträdande vd för Reledo i en kommentar.

Förutom Pierce Group och Apoteket Hjärtat har Niclas Olsson även ett längre förflutet från FM-branschen och har tidigare arbetat för  ISS och Sodexo och uppges ha varit verksam i olika ekonomi- och finansroller i över 25 år.

– Det här uppdraget kommer kräva nyfikenhet och ödmjukhet inför den stora kunskap som de olika bolagen besitter. Min uppgift är att bidra till att bygga struktur och skapa synergier, utan att ge avkall på entreprenörskapet så att vi kan växa såväl snabbt som lönsamt, säger Niclas Olsson och fortsätter:

– Det är en fantastisk möjlighet att få bli en del av Reledos resa. Reledo har redan förvärvat intressanta bolag och mitt fokus kommer vara att skapa en effektiv och högkvalitativ ekonomifunktion som stödjer koncernens fortsatta utveckling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094