23948sdkhjf

Kliver in i nytt produktsegment med leverans- och serveringsrobotar

Ska möta facility management-kunden, restaurang och besöksnäringen med leverans- och serveringsrobotar.

Orbotech Sweden lanserar i samarbete med Softbank Robotics leverans- och serveringsrobotar som ska hjälpa till att förbättra arbetsmiljö och matsäkerhet, höja service- och leveransnivån inom bland annat restaurang och livsmedelshantering. Därtill hoppas aktörerna att de tre robotmodellerna, som bygger på senaste robot- och AI-teknik, att leverans- och serveringsrobotarna ska skapa nya upplevelser för gäster och besökare.

–Vi ger oss ut på ny mark, men genom att vi redan arbetar mycket med städrobotar känns det här som ett naturligt steg. Nu kan vi erbjuda både befintliga och nya kunder ännu mer autonom hjälp. Jag tycker att det är otroligt ärofyllt att få möjlighet att fördjupa vårt samarbete med SoftBank Robotics, säger Mats Johansson, vd, OrboTech Sweden i en kommentar.

– Tillsammans med OrboTech ger vi verksamheter nya möjligheter, en robot kan exempelvis skapa mer svängrum till de som kämpar med resurser och små marginaler. OrboTechs starka lokal närvaro och landsomfattande eftermarknadssupport är nyckeln till att nå ut till kunderna och skapa långsiktiga samarbeten, det är spännande att få vara en del av detta och se att det som tidigare varit idéer om en robotlösning, nu är något som faktiskt hjälper människor, säger Alexander Ljungman, försäljningschef i Norden hos Softbank Robotics.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078