23948sdkhjf

Storsatsande IFM-aktör värvar ytterligare kompetens

Plockar in ledare med lång operativ branscherfarenhet från bland annat Coor, Caverion och Platzer Fastigheter i styrelsen.

Karoliina Callavik tar plats i Lexium Service Managements styrelse. Hon är aktörens andra värvning till styrelsen på kort tid då det häromveckan blev känt att Thomas Lundin är ny styrelseordförande i bolaget.

– Vi är glada över att ha knutit Karoliina Callavik till oss och just hennes erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling i tjänstebolag i expansiva skeden innebär att vi ytterligare kommer att stärka upp med viktig kompetens när vi går in i nästa tillväxtfas säger Niclas Brodin, koncernchef för Lexium Group i en kommentar.

Hon beskrivs ha lång erfarenhet av IFM och strategisk utveckling i snabbväxande börsnoterade och riskkapitalägda bolag på den nordiska marknaden och har tidigare arbetat i flera  ledande befattningar hos Coor och Caverion. I dag arbetar Karoliina Callavik på posten som verksamhetsutvecklingschef och sitter i koncernledningen hos Platzer Fastigheter.

– Lexium är ett spännande bolag inom Integrated Facility Management med god geografisk täckning på den svenska marknaden och en stabil förankring inom industrisegmentet. Jag ser många intressanta tillväxtmöjligheter inom såväl den befintliga kundportföljen som nya tjänster och delmarknader, säger Karoliina Callavik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097