23948sdkhjf

Tar klubban i IFM-koncern

Thomas Lundin har rekryterats till posten som styrelseordförande i Lexium Service Management och Lexium Group. Värvningen är ett led i att utveckla Lexium Service Management ytterligare och stärka bolagets position inom inte minst  IFM, heter det i ett pressmeddelande.

– Vi är glada och stolta över att ha knutit Thomas Lundin till oss och ser det som ett viktigt steg för Lexiums tillväxt inom Integrerad Facility Management. Thomas långa operativa erfarenhet från tillväxtbolag i säkerhets- och teknikbranscherna i kombination med styrelseengagemang förstärker Lexium i ett helhetsperspektiv. Det är med varm hand som jag efter 10 år överlämnar ordförandeskapet i Lexium när vi nu går över i nästa tillväxtfas, säger Niclas Brodin, koncernchef för Lexium Group i en kommentar.

Thomas Lundin har ett längre förflutet som vd och koncernchef i tjänstebolag  Nordic Level Group, Enaco, Caverion, G4S och Bravida och sitter numera i ett flertal styrelser hos bland andra Nordic Level Group, investeringsbolaget Razpberry Eqty och News55.

– Jag ser Lexium som ett väletablerat bolag inom Integrated Facility Management med en väldigt stark och attraktiv kundbas inom främst industrisegmentet. Lexium har stor potential, genom den struktur man investerat i de senaste åren, att växa och utveckla lönsamhet i pågående uppdrag och med nya uppdrag/kontrakt samt genom strategiska förvärv, säger Thomas Lundin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08