23948sdkhjf

Är ditt bolag Årets Branschföretag?

Hög tid att nominera till Clean Bright Awards. Förr året förärades Kundpartner utmärkelsen som Årets Branschföretag.

Hej vd Peter Rehnström, vad betyder utmärkelsen?

– Det är viktigt, roligt och betydelsefullt inte minst marknadsmässigt. Det är också ett kvitto på att vi gör väldigt mycket rätt både i vår leverans och service. Det gäller också hur vi behandlar och ger våra medarbetare goda förutsättningar att lyckas med uppdraget. Vi har väldigt höga ambitioner kring kvaliteten på våra leveranser och strävar att ge våra medarbetare bästa förutsättningarna att lyckas med sina jobb.

I juryns motivering framgår att ni också numera endast satsar på privat marknad?

– Vi har helt slutat att räkna på och delta i offentlig upphandling då vi aldrig skulle kunna erbjuda den service och leverans vi vill till de priser som råder på marknaden i dag. Tyvärr är priserna på offentlig upphandling kraftigt dumpade av bland andra Samhall, vilket innebär att det inte finns förutsättningar för en sund leverans och verksamhet. Istället riktar vi in oss på privat marknad. Vi vill ligga i framkant och investerar i ny teknik och ersätter de tunga manuella momenten med mer mekanisk rengöring. På så vis kan vi erbjuda hög nivå på leveransen till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar också att arbeta så kemikaliefritt som möjligt vilket också rimmar väl med att utrusta oss tekniskt.

Hur och var ska ni växa framgent?

– Vi har redan i dag en bredd i vår leverans och vill fortsätta utveckla oss som ett städbolag på framkant. Geografiskt kommer vi att expandera tillsammans med våra kunder.

Sedan intervjun gjordes i samband med utdelningen av priset under förra årets upplaga av Clean & facility så har Kundpartner blivit del av Northclean. Läs mer om det projektet här och här.

Missa inte chansen att hylla dina medarbetare, branschkollegor eller leverantörer. Här kan du nominera till Clean Bright Awards fem kategorier; Årets Städare, Årets Miljöföretag, Årets Branschföretag, Årets Ledare och Årets Medarbetare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078