23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kombiskurmaskin & städrobot - en svårslagen kombo!

Städningen blir allt mer autonom och städrobotarna har börjat hitta sin plats i städprocessen, men kombiskurmaskinen är fortfarande robotens största supporter!

Fördelarna med en städrobot, oavsett om den skurar, sopar eller dammsuger är många. Förbättrat städresultat, färre tunga arbetsuppgifter och ökad effektivitet är några av de mest påtagliga. Robotens absolut största styrka är att den är autonom, den utför sina arbetsuppgifter outtröttligt utan så mycket eftertanke. Ibland kan denna styrka bli en begränsning, där roboten inte kan städa blir det inte heller ett bra städresultat.

Vi får ofta frågan vad som är möjligt att göra med en städrobot, våra maskiner ligger i toppskiktet och är några av de mest avancerade på marknaden, så möjligheterna är många, men en robot kan inte ersätta städpersonal och manuella städmaskiner. Hur bra en installation och mappning av exempelvis en skurmaskinsrobot än är, kommer det alltid att behövas manuella insatser med flexibla kombiskurmaskiner likt i-mop. Detta för att städa där robotarna nått sina begränsningar och hålla samma höga städresultat som robotarna annars ger.

Det finns en anledning till att vi kallar våra robotar för co-bots, de är ett stöd för städpersonalen och städpersonalen är ett stöd för co-boten. En städroboten är ingen mirakellösning, utan likt moppsystemet, städvagnen, det kemikaliefria städmedlet och kombiskurmaskinen är den ännu en pusselbit för en effektiv, smart och hållbar städprocess.

Läs mer om våra innovativa maskiner och ta kontakt med oss om du vill skräddarsy din städning med en kombiskurmaskin och städrobot som verkligen gör skillnad.

👉 Läs mer om kombiskurmaskinerna i-mop på produktsidan

👋 Hör av dig så berättar vi mer!

 

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.047