23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

OrboTech Sweden AB

Vi utmanar er att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor, samtidigt som vi gör städningen enklare, roligare och effektivare med städprodukter i världsklass.


OrboTech Sweden är ett norrländskt familjeföretag som tillsammans med systerbolagen Inolife, i-team Sweden och Johans Städmaskiner har över 30 års erfarenhet inom städbranschen. Under årens gång har vi samlat på oss en unik mängd erfarenhet och kunskap, en expertis vi gärna vill dela med oss av till er. Vi ser en spännande chans i att få vara med och utmana och utveckla en bransch som står inför nya prövningar, där kraven på lokalvårdarna ökar, samtidigt som synen på städ behöver förändras. Vi brinner för människor, innovation och hållbarhet och förmedlar unika städkoncept till hela Norden. Att våra varumärken är ledande inom sina respektive områden är något vi är makalöst stolta över.

Här kan du läsa mer om våra produkter.

Vi gör er städning enklare, roligare och effektivare, samtidigt som vi tar sikte på en hållbar framtid. Att prata städning ska vara spännande och utvecklande - tillsammans kan vi utmana gamla uppfattningar och göra skillnad!

Vill du ta en kaffe? Våra showroom och kontor finns i Sundsvall, Gävle, Stockholm, Jönköping och Malmö.

"Det är framför allt kundernas respons som driver oss. OrboTech Sweden ska inte vara ett företag som följer efter alla andra. Vi ser en utmaning och en spänning i att göra skillnad, tillsammans med våra kunder går vi en egen väg" säger Mats Johansson, VD OrboTech Sweden.

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
VAT nummer: SE5568819345
CE, FDA-godkänd, Svanen
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063