23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi engagerat oss i att utveckla och förbättra städbranschen genom att erbjuda en rad traditionella och digitala tjänster av hög kvalitet. Vår vision är tydlig: Rena miljöer genom en kunnig, attraktiv och sund städbransch.

För att uppnå detta strävar vi efter att vara ledande inom städutbildning, städutredning, städupphandling och uppföljning av städning. Genom att säkerställa schyssta arbetsvillkor, sund konkurrens och hållbarhet, tar vi ansvar för att utveckla och lyfta städbranschen i Sverige, och i andra nordiska länder.

Lagom till vår födelsedag den 1 mars lanserade vi vår nya grafiska profil med en ny logotype. Under hela vårt jubileumsår kommer vi att bjuda in till olika events och erbjuda fina priser på distansutbildning. Med vår expertkunskap fortsätter vi vår mission att utveckla städbranschen.

Den 1 mars lanserade vi också en ny hemsida. I samband med detta stängde vi Städakademins hemsida, vilket innebär att ni nu bokar alla städutbildningar direkt via Borago. För att se alla digitala utbildningar söker du på ”distans”. I övrigt är det inga större förändringar. Vi är samma företag och samma människor som jobbar här.

Vi ses på www.borago.se!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

BA

Sänd till en kollega

0.046