23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Borago AB

 

Vi brinner för att skapa rena miljöer genom en attraktiv och sund städbransch där hög kompetens, hållbara arbetsvillkor och sunda avtal är en självklarhet. För att lyckas med det krävs bred kunskap i allt från det rena städhantverket till lagar, upphandlingsregler och utredningar – och det är vi experter på. 

Med passion för städkunskap och människorna som har ett samhällsviktigt jobb tar vi ett helhetsgrepp om lokalvård och erbjuder välrenommerade städutbildningar för hela Norden. 

Sedan starten för 30 år sedan har vi byggt upp en gedigen kunskap och hjälper idag även Sveriges kommuner, regioner och bolag med städutredningar, städupphandling och uppföljning för att säkerställa kvalitet och säkerhet hela vägen. 

Tillsammans med våra kunder lyfter vi kunskapen och tar ansvar för att utveckla städbranschen. Välkommen du också!

Utbildning
Korrekt städning kräver ren expertkunskap. Vi utbildar människorna som ser till att våra lokaler är rena, trygga och trivsamma. Vi har städutbildningar digitalt och i klassrum. Allt för er som vill utvecklas inom lokalvård.

Utredning
Med vår expertkunskap hjälper vi er med städ-utredning. Målet är att skapa rätt förutsättningar för en ren och fräsch inom-husmiljö. Oavsett om ni upphandlar er städning eller driver den i egen regi.

Upphandling
För att lyckas med er städupphandling krävs kunskap om branschtrender och upphandlingsregler. Med vår långa erfarenhet och expert-kunskap inom städ hjälper vi dig med en professionell städ-upphandling.

Uppföljning
Nyckeln till ett lyckat städavtal ligger i uppföljningsarbetet. Vi arbetar med risk-bedömningar, rena städkontroller samt kvalitetssäkring genom revision av gällande städavtal.

 

...

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Sverige
VAT nummer: SE5564834561
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047