23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi hjälper ditt företag att växa på ett hållbart och kontrollerat sätt

Genom att samla hela den operativa verksamheten i Tengellas affärssystem så får du insyn i kostnader och intäkter för både resurser och kunder vilket gör att du kan lönsamhetsoptimera på detaljnivå.

Vi har genom åren hjälpt hundratals företag på sin resa mot en lönsammare verksamhet genom att effektivisera och förenkla alla administrativa processer kopplat till kunder, personal, schemaläggning och tidrapportering.

Klicka här för att läsa mer om vad våra befintliga kunder säger om Tengella. 

I Tengella så kan du samla hela den operativa verksamheten på ett ställe:  från kunder och avtal, personal och kompetenser till kunduppdrag, schemaläggning, fakturering och kundreskontra. Genom att göra detta så får du insyn i kostnader och intäkter för både resurser och kunder vilket gör att du kan lönsamhetsoptimera på detaljnivå. 

Med våra processbaserade arbetsflöden så skapar du en struktur i verksamheten som förenklar administrationen och sparar tid.  

Med Tengella som affärssystem får du ett funktionsrikt och pålitligt system som är branschanpassat för hela städ- och servicebranschen. 

Systemet är därmed framtaget för både stora och små verksamheter med varierande verksamhetsinriktning. 
Tengella är därför ett flexibelt affärssystem som både stödjer verksamheter inom hushållsnära och RUT, likväl som verksamheter vars inriktning är mer mot företag och lokalvård.

Tengella utvecklas kontinuerligt baserat på efterfrågan från en växande städ- och servicebransch som ställer krav på flexibla lösningar för att förbli konkurrenskraftiga både som arbetsgivare och leverantör.

Är du intresserad av att veta hur Tengella kan hjälpa ditt företag på resan mot en lönsam och hållbar tillväxt? 

Kontakta oss idag genom att klicka här eller skicka ett mail till demo@tengella.se

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.032