23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Tengella AB

Tengella  är den marknadsledande helhetsleverantören av affärssystemslösningar för städ- och serviceföretag som vill optimera sin verksamhet, få effektivare arbetsflöden och öka sin lönsamhet. 

Vårt fokus på att erbjuda en enkel och effektiv schemaläggning och tidrapportering i vardagen för arbetsledare och medarbetare är navet i hela vårt system. 

Vi hjälper idag över 400 företag i Sverige inom tjänste- och servicebranschen att både förenkla sin administration, spara tid och öka strukturen i vardagen. Detta har gjort oss till en marknadsledande leverantör av verksamhetskritiska affärssystem för städ- och renhållningsbranschen.  

Med Tengella får du bättre kontroll på både pågående uppdrag likväl som fakturor samtidigt som systemet färdigställer löneberedningen snabbt och effektivt. Vi erbjuder det mest kompletta systemet för det lägsta priset.

Vi är ett solitt företag med högsta kreditvärdighet och ser oss som en långsiktig partner som jobbar nära våra kunder i deras vardag.

För att läsa mer om våra lösningar  klicka här för att komma till vår hemsida.

Kontakta oss för en kostnadsfri demo om ni vill veta mer om hur Tengella skulle kunna utveckla, stödja och förbättra just er verksamhet och hjälpa dig att få en enklare vardag!

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Sverige
VAT nummer: SE5567040158
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031