23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Se hit! Nu lanserar vi en ny Repetitionsutbildning lokalvård!

Borago och Städakademin har tillsammans arbetat med städutbildningar i nästan 30 år. Sedan 2016 har vi utvecklat över 20 digitala städkurser som har haft stor framgång på den svenska marknaden. Vissa av våra utbildningar är även tillgängliga för den finska och norska städmarknaden. Totalt har vi nu uppnått över 13000 unika kursdeltagare.

Detta är repetitionsutbildningen för dig som ska uppdatera din yrkeskompetens inom lokalvård. Den är också till stor hjälp för dig som står inför att förnya ditt PRYL-certifikat. I utbildningen får du möjlighet att repetera de kunskaper som du tidigare fått via PRYL-utbildning, SRY-utbildning, eller genom att ha varit verksam inom städyrket en längre tid.

Repetitionsutbildning Lokalvård består av 11 matnyttiga lektioner där du repeterar dina kunskaper genom läsning, videos, självtester och interaktiva övningar. Utbildningen avslutas med ett slutprov där du får ett kvitto på att dina kunskaper fortfarande är aktuella. Efter godkänt slutprov kan du givetvis skriva ut ditt diplom.

Vår Repetitionsutbildning Lokalvård finns nu för dig som vill fräscha upp dina yrkeskunskaper och även vill fylla på med ny kunskap om det senaste inom lokalvårdsområdet. Läs mer om utbildningen här >>

För ytterligare frågor och information,
vänligen kontakta oss på info@borago.se eller 013-254400.

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

BU
Borago Utbildning
info@borago.se

Sänd till en kollega

0.047