23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi summerar 2023 och blickar nu framåt mot ett spännande 2024!

Nu när vi närmar oss slutet på detta år vill vi tillsammans med kunder & samarbetspartners blicka tillbaka på året som har varit och även passa på att blicka framåt. Vi på Tengella har under året fokuserat på utveckling av ny funktionalitet, förbättrat befintlig och även fokuserat på prestanda - allt för att göra Tengella så bra som möjligt för samtliga av våra 400+ företag som användare.

Som branschledande systemleverantör till städbranschen så har vi alltid användarvänlighet och kundnytta som högsta fokus.

Under året har vi därför genomfört ett par större utvecklingsprojekt, b.la. uppdatering av Tengellas användargränssnitt.
Detta var något som några av er kunder fick se en förhandsvisning på under både Stora städbranschsdagen i Stockholm samt under Clean & Facility mässan i Jönköping.

Syftet med detta projekt var att skapa en modern och samtidigt mer enhetlig upplevelse av användargränssnittet.
Målsättningen var att öka användarvänligheten och framförallt göra systemet mer angenämt att arbeta i.
Detta projekt slutförs nu vid årsskiftet och kommer börja lanseras till både nya och gamla kunder under början av nästa år. 

Under 2024 kommer vi fortsätta att leverera förbättringar på befintliga funktioner likväl som att införa fler funktioner i syfte att göra vardagen för er som städbolag ännu enklare och effektivare. 

Är du nyfiken på att veta mer om vilka nya funktioner Tengella lanserat under 2023? Eller är nyfiken om vad vi kommer lansera under 2024? Kontakta oss idag för att få veta mer genom att klicka här eller maila oss på demo@tengella.se så kontaktar vi dig!

Hälsningar,

Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.062