23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NY KURS! Grundutbildning lokalvård, nu på norska!

Kompetens är grunden för att säkra kvaliteten på städtjänster. Vi är stolta över att nu lansera vår Grundutbildning lokalvård på norska för den norska städmarknaden.

Utbildningen är framtagen genom ett svensk/norskt samarbete. En översättning av vår svenska Grundutbildning lokalvård till norska har gjorts. Arbetet har letts av vår samarbetspartner Cimple AS med stöd av Kompetenasehuset Neo.

Grundutbildningen är filmbaserad och består av 16 lektioner, ett slutprov och en kurssammanfattning i PDF-format. Utbildningen täcker en bred palett av ämnen, bland annat; rollen som lokalvårdare, städningens grunder, professionella städmetoder och ergonomi. Genom att använda en kombination av film, bilder, speakerröst, text, interaktiva övningar och tester använder vi modern e-learn-pedagogik för att säkerställa att kunskapen blir väl förankrad. Denna utbildning vänder sig till alla som arbetar med lokalvård och önskar en gedigen och grundläggande utbildning inom yrket.

Borago och Städakademin har tillsammans arbetat med städutbildningar i nästan 30 år. Sedan 2016 har vi utvecklat över 20 digitala städkurser som har haft stor framgång på den svenska marknaden. Vissa av våra utbildningar är även tillgängliga för den finska och norska städmarknaden. Totalt har vi uppnått cirka 13000 unika kursdeltagare sedan 2016.

Vår norska Grundutbildning är nu klar och lanseras idag!
Den är tillgänglig för bokning både på vår sida Borago-Education.no eller hos Kompetansehuset Neo.   

För ytterligare frågor och information,
vänligen kontakta Karl Henriksson på karl.henriksson@borago.se eller 0709-17 45 40.

Tveka inte att kontakta oss om du är nyfiken!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

BU
Borago Utbildning
info@borago.se

Sänd till en kollega

0.048