23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tengella erbjuder marknadens bästa schemaläggningssystem

Tengella är framtaget i över 10 års tid i nära samarbete med hundratals städbolag för att täcka just ert verksamhetsbehov för en bättre vardag.

Tengella är den branschledande leverantören i Sverige av affärssystem för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering. Tengellas standardlicens och möjliggör ett kostnadseffektivt samt komplett affärssystem. Hjärtat i hela systemet är den lättanvända och funktionsrika schemaläggaren som stödjer alla vardagens snabba kast och förändringar effektivt.

I Tengellas schemaläggare finns det en rad olika funktioner för att hantera alla tänkbara scenarios och utmaningar ni som verksamhet kan tänkas ha kopplat till schemaläggning. Oavsett om ni behöver hantera av eller ombokningar, frånvaro eller andra personalförändringar så gör ni detta på ett snabbt och enkelt sätt samtidigt som ni säkerhetsställer att schemaändringen uppdateras direkt i personalens mobil.

Är ni intresserade av att se över hur ni kan optimera er schemaläggning? Eller hur ni kan minimera och optimera restiden mellan era uppdrag? Kontakta oss idag för att få veta mer genom att klicka här

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.031