23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förenkla er administration, spara tid och öka lönsamheten med Tengellas webbaserade affärssystem

Tengella är den branschledande leverantören i Sverige av affärssystem för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering. Systemet är framtaget i över 10 års tid i nära samarbete med hundratals städbolag för att täcka just ert verksamhetsbehov för en bättre vardag. Tengellas standardlicens och möjliggör ett kostnadseffektivt samt komplett affärssystem. Hjärtat i hela systemet är den lättanvända och funktionsrika schemaläggaren som stödjer alla vardagens snabba kast och förändringar effektivt.

Med över 400 st företag som nöjda användare har Tengella en avgörande roll i att digitalisera städbranschen.
Genom att förenkla och effektivisera företagens administration möjliggör Tengella inte bara tidsbesparingar utan även verksamhetskontroll och ökad lönsamhet från offert hela vägen till fakturering. 

I Tengellas schemaläggare finns det en rad olika funktioner för att hantera alla tänkbara scenarios och utmaningar ni som verksamhet kan tänkas ha kopplat till schemaläggning. Oavsett om ni behöver hantera av eller ombokningar, frånvaro eller andra personalförändringar så gör ni detta på ett snabbt och enkelt sätt samtidigt som ni säkerhetsställer att schemaändringen uppdateras direkt i personalens mobil.

Är ni intresserade av att se över hur ni kan optimera er schemaläggning? Eller hur ni kan minimera och optimera restiden mellan era uppdrag? Kontakta oss idag för att få veta mer genom att klicka här

Hälsningar, 
/ Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.047