23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Är du en av de lyckliga vinnarna i vår Städarnas dag-tävling?

Under 4 veckor har vår Städarnas dag-tävling pågått. Och idag, på Städarnas dag, är det äntligen dags att avslöja vilka som är vinnarna. Ni har tävlat om förstapriset, en trevlig hotellövernattning, och även om biobiljetter att nyttja i vintermörkret.

Ni som städar är hjältarna som upprätthåller renhet och ordning på våra arbetsplatser. Om ni skulle vara frånvarande en dag så påminns vi snabbt om behovet av ert värdefulla arbete. Vi vill fira den här dagen med er och visa vår uppskattning och tacksamhet.

Städarnas dag är er dag! Vi sänder hjärtliga hälsningar till alla lokalvårdare och betonar vikten av ert arbete. Tack vare ert engagemang och er hängivenhet skapar ni en renare, mer hälsosam och trivsam miljö för oss alla. Hatten av för er på Städarnas dag och varje dag därefter.

Det är mycket roligt att hela 191 personer har varit med och tävlat. 29 av er har svarat alla rätt på quiz-frågorna. Därför har lotten fått avgöra vilka som tar hem dagens priser. I vår senaste video på YouTube drar vi vinnarna live.

Och inte nog med det, dessutom får alla tre vinnarna möjlighet att gå vår nyaste digitala utbildning i Städakademin. Hemstädsutbildningen. Vinnarna får ett mejl under dagen med presentkort och inloggningsuppgifter till Städakademin.

Grattis igen, och ha en fortsatt fin Städarnas dag!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Sänd till en kollega

0.116