23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya i-mop Pro, maxade versioner av i-mop!

Med i-mop Pro tar du städningen till nästa nivå. Alla modeller av i-mop finns nu i uppgraderade Pro-versioner för den som behöver maxa med ännu fler smarta och proffsiga funktioner.

Innovativa i-mop är kombiskurmaskinerna som fullkomligt har revolutionerat städningen de senaste åren. Den smarta designen med ökad portabilitet och flexibilitet har möjliggjort maskinstädning på ytor som tidigare bara har kunnat städas med en mopp.

Med de nya, uppgraderade och maxade Pro-versionerna av favoriterna i-mop Lite, i-mop XL och i-mop XXL kan du ta städningen till nästa, ännu proffsigare, nivå. Nya Pro har utvecklats för att möta de allra tuffaste kraven och göra användning av i-mop ännu bättre och enklare med bland annat:

- Uppgraderad Drive- och Parkingsupport genom ny i-balanceteknik. Nu kan du lämna din i-mop Pro i kör-läge utan att den välter, samtidigt som ergonomin och arbetsmiljön förbättras då kroppen belastas mindre med i-mop Pro.


- Svart anti-korrosionsbeläggning på maskinhuvudet som skyddar mot salt och klorid och förhindrar rost och ärgning. Detta gör Pro redo för riktigt tuffa miljöer.


- Byt sugfot och suglister enklare tack vare ny klickfunktion - inga verktyg behövs.


- Ny effektivare motor som går att köra i 2 lägen - Hög (80W) och Låg (60W) effekt. Optimera körningen och spara på batterierna.

- Nya i-powerbatterier med LED-display som visar batterinivån.


- Inbyggt stöd för maskinparksverktyget i-link som låter dig hålla kolla på maskinernas placering, användning och mycket mer via molnet.


- Många komponenter har ritats om för att vara utbytbara och enklare att byta, allt för att göra i-mop Pro enklare att reparera och på så sätt spara på fler resurser och bidra till en mer cirkulär ekonomi.


Är du nyfiken på alla uppdateringar och nya funktioner på Pro-versionerna? Spana in filmen och läs mer i nyheten på vår hemsida!

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.047