23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Få bättre överblick och kontroll på verksamheten med Tengellas branschledande affärssystem

I Tengellas schemaläggare finns det en rad olika funktioner för att hantera alla tänkbara scenarios och utmaningar ni som verksamhet kan tänkas ha kopplat till schemaläggning. Oavsett om ni behöver hantera av eller ombokningar, frånvaro eller andra personalförändringar så gör ni detta på ett snabbt och enkelt sätt samtidigt som ni säkerhetsställer att schemaändringen uppdateras direkt i personalens mobil. All schemalagd tid kan ni sedan aktivt följa upp medhjälp av Tengellas olika beläggning och lönsamhetsrapporter för aktivt arbeta för att öka andelen debiterbara timmar.

Tengella är den branschledande leverantören i Sverige av affärssystem för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering.
Systemet är framtaget i över 10 års tid i nära samarbete med hundratals städbolag för att täcka just ert verksamhetsbehov för en bättre vardag.

Med över 400 st företag som nöjda användare har Tengella en avgörande roll i att digitalisera städbranschen. Vi hjälper fåmansbolag att uppnå ordning och reda under sin uppstart och tillväxtresa genom nya digitala arbetssätt, samtidigt som det större väletablerade företaget får ett komplett stöd för att effektivisera arbetsflöden och öka lönsamheten.

Tengellas standardlicens och möjliggör ett kostnadseffektivt samt komplett affärssystem.

Hjärtat i hela systemet är den lättanvända och funktionsrika schemaläggaren som stödjer alla vardagens snabba kast och förändringar effektivt.

Vår styrka är vår funktionsriklighet som täcker alla behov ett städ och serviceföretag har kombinerat med attraktiva licenspriser.

Upplever ni att schemaläggning och schemaändringar tar lång tid? Eller vill ni få bättre överblick på debiterbara timmar och hur ni kan optimera er schemaläggning?  

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om Tengella genom att klicka här eller maila oss på demo@tengella.se 

Hälsningar,
Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.031