23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Leverans- & Serveringsrobotarna Keenbot gör entré i OrboTech Robotics

Vi fortsätter att bana vägen för innovativ automation och lanserar nu ett helt nytt produktsegment. Med våra serveringsrobotar Keenbot skapas helt nya möjligheter!

Tillgängliga dygnet runt, veckans alla dagar, är Keenbot leverans- och serveringsrobotarna som skapar nya möjligheter i er verksamhet. Vare sig det gäller att utöka personalstyrkan, skapa helt nya försäljningsmöjligheter eller förstärka känslan av er service hittar ni en Keenbot som passar er!

Som en naturlig del av teamet och verksamheten blir Keenbot den förlängda armen som frigör dyrbar tid, avlastar personalen i tungt arbete och öppnar upp för oändliga möjligheter att servera och leverera egentligen vad som helst - bara fantasin sätter gränser!
 
 
✔️ Keenbots intelligenta och intuitiva navigeringsteknik möjliggör platsnoggrannhet och driftsäkerhet. Trots avancerad teknik, är Keenbot otroligt lätt att använda!
 
 
✔️ Robotarna avlastar i tungt och monotont arbete och kan både leverera personlig roomservice, servera mat eller dryck till minglande gäster eller bord och mycket mer.
 
 
✔️ Keenbot skapar en bättre upplevelse genom ökade leverans- och serveringsmöjligheter. Mindre väntetid för kund eller besökare, och mer tid över för personalen!
 
 
✔️ Samtliga robotar bygger på smart teknik och erbjuder intelligent, pålitlig och säker data, som kan hjälpa till att se och förbättra ert servicemönster.


Är du nyfiken på Keenbot leverans- och serveringsrobotar? Spana in hemsidan för att se våra olika modeller, och tveka inte att kontakta oss för en demo på plats i era lokaler!

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.048