23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OrboTech Robotics | Skurmaskinsroboten Co-botic 45 är här!

Framtiden är här! Gör plats för Co-botic™ 45, en skurmaskinsrobot fullproppad av senaste teknologin och vårt senaste tillskott i konceptet OrboTech Robotics.

Låt oss presentera Co-botic™ 45, den intelligenta skurmaskinsroboten som snabbt blir en ovärderlig kollega och fungerar som din förlängda arm. Med en co-bot vid din sida kan du tryggt överlåta det tunga och monotona arbetet och få tid över till andra, mer kvalitativa, arbetsuppgifter.

Co-botic™ 45 är det senaste autonoma flaggskeppet från i-team. Fullproppad av senaste teknologin och med egenskaper vi känner igen från innovativa kusinen i-mop, som låg ström- och vattenförbrukning, banar den vägen för framtidens robotstädning. Låt den själv hitta vägen fram över golven med hjälp av avancerad AI och toppmoderna sensorer som säkerställer trygg navigering även i de mest komplexa miljöer, eller skapa dina kartor direkt i den användarvänliga appen för att köra igång när det passar dig. För ännu större insikt i dina städrutiner kan du sedan följa din städning genom dagliga rapporter. Avancerad teknik, på ett enkelt sätt!

Genom att kombinera autonom städning med lokalvårdarens färdigheter får du ut ännu mer av städningen. Med en co-bot i teamet minskar risken för belastningsskador, samtidigt som den förbättrar arbetsmiljön för personalen som får mer tid över till andra uppgifter. Co-botic™ 45 är skurmaskinsroboten som gör städningen mer effektiv och hållbar. Tillsammans gör vi skillnad!

• Läs mer på hemsidan och ladda ner Co-botic 45 produktbroschyr
• Kontakta oss för en kostnadsfri demo på plats hos er
• Spana in resten av robotarna i konceptet OrboTech Robotics

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.034