23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi hjälper branschen att motverka effekten av beslutet kring höjt försörjningskrav för arbetstagare

En effektivare schemaläggning, bättre marginalkoll och jakt på högre lönsamhet blir ännu viktigare när effekten av det föreslagna förhöjda försörjningskravet för arbetskraftsinvandrare (från dagens 13 000 kronor till 27 360 kronor) planerat till den 1 november, slår igenom.

Tengella är den branschledande leverantören i Sverige av affärssystem för städ- och serviceföretag med fokus på schemaläggning och tidrapportering. 

Med över 400 st företag som nöjda användare har Tengella en avgörande roll i att digitalisera städbranschen.
Genom att förenkla och effektivisera företagens administration möjliggör Tengella inte bara tidsbesparingar utan även verksamhetskontroll och ökad lönsamhet från offert hela vägen till fakturering. 

Måndag 18/9  så publicerades nedan artikel på Migrationsverkets hemsida.
Regeringen har tidigare föreslagit att höja försörjningskravet för den som ansöker om arbetstillstånd i Sverige vilket skapar en viss oro för både anställda och arbetsgivare inom branschen:  Migra­tions­verket förbe­reder för höjt försörj­nings­krav för arbets­ta­gare

I Tengellas affärssystem så finns det en rad olika funktioner för att ni ska få översikt och kontroll på era kostnader och intäkter.
Systemet hjälper er att visualisera era kunder och deras uppdrag i schemaläggaren  samtidigt som vi har funktioner där ni kan optimera restiden mellan kunderna. Förutom detta så hjälper även Tengella er att visualisera lönsamheten på era kunder kopplat till intäkter och personalkostnader. 

Kontakta oss på Tengella för att ta del av hur vårt affärssystem kan hjälpa dig att optimera din verksamhet och motverka denna troligtvis inom kort kommande förändring, och behålla din lönsamhet.
Kontakta oss idag för att få veta mer genom att klicka här eller maila oss på demo@tengella.se 

Ska ni besöka Clean & Facilitymässan 18-19e oktober? 

Kom gärna förbi vår monter och prata med oss samtidigt som du tävlar om ett fint pris!
Monterplats: A04:26

Hälsningar, 
/ Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.047