23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny digital hemstädsutbildning!

Städning utförs ofta med växlande kvalitet. Kompetens och kvalitetssäkring går hand i hand. Genom att städa på ett professionellt sätt och med ett professionellt kundbemötande lägger du grunden för en nöjd kund.

 

Vi är stolta att berätta att vi har tagit fram en ny digital utbildning för hemstädning. Utbildningen ger dig bland annat kunskap om; kundbemötande och service, hur du ska planera och utföra professionell lokalvård med hänsyn till olika materials egenskaper. Du får även verktyg för din arbetsplanering och en ökad kunskap om ergonomi. Slutligen får du lära dig hur du städar alla rum i en bostad.

Läs mer om utbildningen i vårt senaste utskick och titta på vår senaste Fredagsfika. Missa inte att anmäla dig till vårt webinar den 15/9 där du får några färska smakprov från utbildningen. Vårt senaste utskick kan du läsa här >>

Vi erbjuder under september en ”boka tidigt-rabatt” på 400 SEK/person. Skriv koden ”HEMSTÄD400” i fältet Övrigt när du bokar kursen på hemsidan. Erbjudandet gäller bara till den 30 september, så passa på! Läs mer och boka på vår hemsida >>

Vid frågor når du Christian på 0709-174543, christian.dolk@borago.se eller Petra på 0709-255393, petra.andersson@borago.se.

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

BU
Borago Utbildning
info@borago.se

Sänd till en kollega

0.031