23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OrboTech Robotics inspirationsdagar för framtidens robotexperter

Vi kallar oss robotexperter och med det följer ett stort ansvar. För att inspirera och utbilda hela vår organisations bjöd vi in till OrboTech Robotics inspirationsdagar runt om i landet.

Från Malmö i söder till Sundsvall i norr har vi under några dagar haft utvecklande och inspirerande utbildningar i automationens tecken. Robotutvecklingen går snabbt framåt och vi vill att hela vår organisations har tillräcklig kännedom och kunskap för att vi ska kunna titulera oss robotexperter. För att också ligga ytterligare något steg i framkant bjöd vi in ledande robottillverkare, däribland Softbank Robotics för att dela med sig om framtidsvisioner och morgondagens trender.

Autonoma lösningar - viktigare i framtiden
Egentligen kan man säga att framtiden redan är här, vi ser redan nu att behovet av autonom städning är stort. Speciellt gällande tunga och tidskrävande arbeten, där det ställs högra krav på städresultat, samtidigt som tidsåtgången och kostnaden inte kan bli för hög. Addera också arbetsmiljöaspekt där lokalvårdare sliter ut sig och jobbar under stor press. I dessa fall kan en städrobot verkligen underlätta och frigöra mer tid till arbeten som kräver en mänsklig hand.

En robotlösning kan skapa nya möjligheter om den implementeras på rätt sätt så att de kompletterar verksamheten. Just implementeringen är oerhört viktigt att den sker metodiskt och på rätt sätt. Där spelar en robotexpert en stor roll i att hitta rätt produkt och rätt lösning, utbilda och informera personal samt att implementera roboten så att den jobbar tillsammans med verksamheten och hjälper till på rätt sätt och under rätt tid.

Vårt koncept OrboTech Robotics
OrboTech Robotics handlar om just detta, att verkligen pricka rätt och låta våra innovativa produkter skapa nya förutsättningar som bara är möjliga tack vare smart automatisering. Därför kallar vi oss robotexperter! Kontakta oss så hjälper vi till med en skräddarsydd robotlösning.

Läs mer om robotdammsugaren Whiz

Läs mer om Gausium Städrobotar

 

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.078