23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny uppdaterad digital Hygienutbildning i Städakademin

Ny Hygienutbildning som består av 16 lektioner och ett slutprov. Efter godkänt slutprov får du ett diplom. Vi beräknar att det tar runt 6 timmar att genomföra utbildningen och tiden planerar du helt själv till de tillfällen när det passar dig.

Utan rätt kunskap finns risk för att man skapar en miljö som är mer trivsam för bakterier och virus istället för det motsatta. Det är inte "bara att städa lite", utan för att uppnå professionell lokalvård behöver man ha kunskaper som ger förståelse för hur olika städtekniker fungerar på olika mikroorganismer. Man behöver också ha god kunskap om hur man avlägsnar smuts på ett skonsamt sätt - för att skydda material, människa och miljö.

Vår nya Hygienutbildning 2.0 är uppbyggd med ett nytt pedagogiskt upplägg, vilket ger en ännu bättre användarupplevelse. I varje lektion finns korta videos, interaktiva övningar och självtester för bästa kunskapsinlärning. Vi har kompletterat utbildningen med flera nya lektioner som till exempel "Personligt skydd / smittskydd" och "Basala hygienregler". Och sist, men inte minst, har vi lagt till en omfattande kursdokumentation som sammanfattar hela utbildningen. Den kan du spara eller skriva ut och har sen nytta av efter att du avslutat din distansutbildning i Städakademin.

Hygien är ett prioriterat kunskapsområde inom städbranschen, och hygienfrågan är alltid aktuell. Tveka inte att testa oss!
Läs mer och boka Hygienutbildning 2.0 här >>

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

BU
Borago Utbildning
info@borago.se

Sänd till en kollega

0.032