23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sofie E Munteanu blir ny chef över Bra Miljöval

Sofie E Munteanu, som har en bred erfarenhet av verksamhetsutveckling, upphandling och ledarskap främst inom hälsa- och sjukvårdssektorn, tar över rodret över märkningen den 1 maj.

— Eva har gjort ett fantastiskt arbete, hon har med stor kunskap startat och lett utvecklingen till det som är Bra Miljöval idag. Det är stora skor att fylla, och därför är jag mycket glad över att Sofie nu tar över rodret. Hon har såväl kompetens som erfarenhet som gör henne väl kvalificerad att leda och utveckla verksamheten, säger Karin Lexén, Generalsekreterare Naturskyddsföreningen.  

Sofie E Munteanu är ekonom och jurist och har haft flera ledande roller främst inom hälsa- och sjukvårdssektorn. Hon kommer närmast från tjänsten som strategisk chef men har även arbetat som global produktchef, inköpschef och juridisk konsult.  
— Naturskyddsföreningen ligger mig varmt om hjärtat sedan barnsben och jag ser verkligen fram emot att leda vårt arbete inom hållbar konsumtion och resursanvändning. Bra Miljöval är ett viktigt verktyg som oberoende tredjepartsmärkning, att förlita sig på för företag som menar allvar med sitt arbete för miljön och för konsumenter som behöver en guide för att hitta produkter med lägre klimatpåverkan säger, Sofie E Munteanu, ny chef för Bra Miljöval.  

Sofie E Munteanu börjar som chef för Bra Miljöval den 1 maj. Eva Eiderström stannar kvar under någon månad för att det ska bli en smidig övergång och går därefter i pension under sommaren.   
— Det är alltid roligt att välkomna nya medarbetare som tack vare spännande erfarenheter kommer att berika avdelningen. Det är särskilt roligt att få introducera den som tar vid som ledare för Bra Miljöval. Under den korta tid vi gått parallellt har jag fått en inblick i Sofies personlighet och förhållningssätt. Jag ser hennes stora engagemang och det är med varm hand jag lämnar över det fortsatta arbetet till henne, säger Eva Eiderström, snart pensionär.  
 

Bra Miljöval
Första Långgatan, 5 tr
413 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE8572012600

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031