23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu lanserar vi vår nya uppdaterade Hygienutbildning

Hygien är ett brett område och ett viktigt kunskapsområde inom städbranschen. Frågan om hygien är alltid aktuell.

Det är inte "bara att städa lite", utan för att uppnå professionell lokalvård behöver man ha kunskaper som ger förståelse för hur olika städtekniker fungerar på olika mikroorganismer. Utan rätt kunskap finns risk för att man skapar en miljö som är mer trivsam för bakterier och virus istället för det motsatta. Man behöver också ha god kunskap om hur man avlägsnar smuts på ett skonsamt sätt - för att skydda material, människa och miljö.

Hygienutbildning 2.0 är uppbyggd med ett nytt pedagogiskt upplägg, vilket ger en ännu bättre användarupplevelse. Vi har utökat med korta videos/föreläsningar och lagt till interaktiva övningar och självtester i varje lektion. Vi har även kompletterat utbildningen med flera nya lektioner som till exempel "Personligt skydd / smittskydd" och "Basala hygienregler". Och sist, men inte minst, har vi lagt till en omfattande kursdokumentation som sammanfattar hela utbildningen. Den kan du spara eller skriva ut och ha nytta av efter att du avslutat din distansutbildning i Städakademin.

Hygienutbildningen består av 16 lektioner och ett slutprov. Efter godkänt slutprov får du ett diplom. Vi beräknar att det tar runt 6 timmar att genomföra utbildningen och tiden planerar du helt själv till de tillfällen när det passar dig.

Tveka inte att testa oss!
Läs mer och boka Hygienutbildning 2.0 här >>

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.032