23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny PRYL Handbok till våra utbildningar

Det har varit en stor vecka för oss på Borago! Vi har under januari jobbat fram en helt ny Handbok för PRYL Lokalvårdsutbildning. Och nu har vi den äntligen i vår hand!

I veckan fick vi hem ett antal kartonger så nu har vi hela förrådet fullt med böcker. PRYL Handboken har gått igenom flera olika skepnader – från start en full pärm med svart-vita stenciler, till en tryckt orange bok. Och idag en ny rykande färsk upplaga som helt baseras på vår digitala PRYL 2.0-utbildning i Städakademin.

Den nya handboken innehåller viktig information i lättläst form, mycket mer bilder, ett bildgalleri över städutrustning samt även självtestfrågor med facit. Alla som går en PRYL Lokalvårdsutbildning via Borago framöver kommer att få detta fina utbildningsmaterial.

Vi är mycket stolta och vi ser att den nya handboken kommer att tillföra stor nytta i våra utbildningar för våra kursdeltagare.

Hör av er om ni är intresserade av utbildning hos Borago & Städakademin. Vi har något för alla roller - lokalvårdaren, arbetsledaren och beställaren!

Kontakt:
tfn: 013-245500, e-post: info@borago.se 

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.078