23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledarskapsutbildning i Stockholm!

Stärk dina ledaregenskaper och din organisation med vår ledarskapsutbildning. Vi har nu öppna kurser både i Stockholm och Linköping inom kort!

Ledarskap handlar om att leda människor eller grupper mot gemensamma mål. Att vara hjulets nav i en organisation är på många sätt en knepig roll. För att lyckas med ett modernt ledarskap behövs verktyg och stöd för att utföra sitt uppdrag professionellt, även när man ibland måste leda på distans.

Vår ledarskapsutbildning driver mot ett coachande ledarskap där UL (utvecklande ledarskap) är grunden för våra teorier och modeller. Här träffar du Christian Dolk som har arbetat med utveckling av chefer och ledare i mer än 20 år i Boragos regi.

Passa på att utveckla dig i din ledarroll nu i höst! Vi har nu kursstarter både Stockholm och Linköping med start inom kort.

Boka din plats och läs mer om utbildningen på vår hemsida.
Läs mer >>

. . . . . 

Ledarskapsutbildning, 2 dagar
Linköping 26-27 oktober eller Stockholm 9-10 november

Du får lära dig mer om hur du som ledare kan påverka grupper att fungera bättre och arbeta mer effektivt. Målet är att du efter utbildningen ska kunna omsätta ett situationsanpassat och utvecklande ledarskap i praktiken och du får här verktygen till att arbeta med förändrings- och utvecklingsprojekt.

Efter utbildningen har du fått en djupare kännedom om dig själv och ditt personliga ledarskap. Utbildningen varvas med föreläsningar och problembaserade gruppuppgifter.

. . . . . 

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.048