23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Whiz världsledande inom autonom städning

Med över 20 000 sålda enheter är Whiz marknadens mest sålda städrobot för professionellt bruk, och därmed världsledande inom robotiseringen av FM- och städbranschen.

När Softbank Robotics lanserade Whiz 2019 revolutionerade dem den robotiserade städningen och har sedan dess lanserat flera andra typer av co-bots som förenklar arbetet inom Facility Management och lokalvård. Enligt en rapport från Grand View Research* är Softbank och Whiz idag världsledande inom autonom städning, där Softbank finns i mer än 70 länder och Whiz sålts i över 20 000 enheter globalt.

En co-bot är en otrolig hjälp som gör stor skillnad, både utifrån belastning för personalen som arbetar, men också ekonomiskt för företagen som driver sin verksamhet. Med totalt 100 Whiz leverade i både Sverige och Finland är vi glada att kunna bidra till denna utveckling för en bättre städbransch, samt underlätta i det viktiga och tunga arbete som alla lokalvårdare gör. Vi ser att automatiseringen av de tunga städuppgifterna fortsätter att öka och det är med spänning vi går i bräschen för den pågående robotiseringen inom FM- och städbranschen i Sverige och Finland.

Är du nyfiken på Whiz? Ta en titt på vår produktsida, och tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri demo.

*https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-professional-indoor-facility-mobility-robots-market

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.047