23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Våra 3 mest populära distansutbildningar!

I våra utbildningar lär man sig hur man städar på ett professionellt sätt och varför det är viktigt. Rätt kunskaper ger bra rutiner som skyddar lokalvårdaren och kunderna, och skapar trygghet på arbetet varje dag.

Med våra lokalvårdsutbildningar på distans kan du läsa när och var du vill. Du genomför alltid utbildningen i den takt som passar dig. Vi har utbildningar som passar både lokalvårdaren, arbetsledaren och beställaren.

3 av våra mest populära distansutbildningar är (klicka på kursens namn för att läsa mer på vår hemsida):

PRYL 2.0 Lokalvårdsutbildning - innehåller en bred grundkompetens som en lokalvårdare bör ha för att känna sig trygg i sin yrkesroll. Hur ofta man ska städa, eller vilka städmetoder som ska användas är inte alltid självklara. Det finns regler och riktlinjer för att städningen ska uppfylla de krav som ställs. Med PRYL 2.0 ger vi lokalvårdare och arbetsledare rätt förutsättningar för att lyckas med sitt arbete.

INSTA 800 nivå 1-2 - den här utbildningen förklarar vad en standard är, hur städstandarden SS-INSTA 800 är uppbyggd, varför den fyller en funktion samt hur du kan använda den i ditt vardagliga arbete. Utbildningen vänder sig till lokalvårdare eller arbetsledare som vill ha grundkunskaper inom INSTA 800.

Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19 - innehåller fördjupande kunskaper kring smittspridning, virus och mikroorganismer kopplat till städteknik. Här lär man sig hur att städa på ett professionellt sätt och varför det är viktigt med en god hygien. Rätt kunskaper skyddar lokalvårdaren och kunderna, och skapar trygghet på arbetet varje dag.

Vi, tillsammans med Borago, är experter på utbildning och finns här för att stötta din organisation! Allt är möjligt! Kontakta oss på telefon 013-245500 alt. info@borago.se om ni vill ha hjälp med era utbildningsinsatser.

 

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.032