23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu släpps restriktionerna, komplettera med ny kompetens!

I våra utbildningar lär man sig hur man städar på ett professionellt sätt och varför det är viktigt. Rätt kunskap ger bra rutiner som skyddar lokalvårdaren och kunderna, och skapar trygghet på arbetet varje dag.

Vi menar att kompetensutveckling och kvalitetssäkring går hand i hand! Utveckling och kompetens är en grundförutsättning för hög städkvalitet. Genom våra utbildningar lär man sig vad, varför och hur. Det ger förutsättningar för ett livslångt lärande. Vårens Öppna kurser fokuserar på hygien och kvalitetssäkring. Har ni medarbetare som behöver fördjupa sig inom INSTA nivå 3, lära mer om anbud via vår Anbudsgivarskola eller utveckla sig i sin arbetsledarroll genom vår Ledarskapsutbildning? Kolla in våra Öppna kurser!

Våra utbildare står också redo för att komma ut till er. Tillsammans med oss planerar ni utbildningsinsatserna så att det passar er arbetsgrupp! Kanske några går en öppen kurs i golvvård hos oss, de flesta kanske behöver ökade kunskaper kring hygien så att vi kan komma till er och ett par medarbetare kanske hellre läser en kurs på distans via Städakademin. Allt är möjligt!

Nu är det populärt med digitala klassrum.  Det är både kostnadseffektivt och enkelt. Vår lärare undervisar på distans genom Teams och kursdeltagarna har möjlighet att ställa frågor och vara med i diskussioner. Alternativa utbildningsformer, såsom digitalt klassrum samt e-learn kompletterat med praktisk handledning, är ett kostnadseffektivt sätt att kompetensutveckla medarbetarna.

Kontakta oss på info@borago.se eller via 013-245500 om ni vill diskutera utbildningsmöjligheter.
Besök vår hemsida på www.borago.se.

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.032