23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Borago söker nu flera utbildare inom lokalvård!

Borago växer och utökar nu teamet med en eller flera utbildare inom lokalvård. Ett varierande arbete där du kommer att ansvara för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningsinsatser utifrån Boragos kursutbud.

Har du ett stort intresse för utbildning och vuxnas lärande? Trivs du i en utbildarroll där du motiverar och engagerar elever till att växa i sin yrkesroll? Då kanske detta är något för dig!

Vi söker dig som har viljan och förmågan att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har intresse för vuxnas lärande och vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coaching är meriterande, men inget krav. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

I utbildningsuppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder, samarbetspartners och leverantörer inom branschen. 

Läs hela annonsen på vår hemsida >> 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!
Kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör av utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ- och lokalvårdsområdet. Vi skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Vårt arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön. Våra kunder är regioner/landsting, kommuner, fastighetsbolag och privata leverantörer av städtjänster.

Borago grundades 1994 och drivs med värdeorden; engagemang, trygghet och utveckling. 2018 skapades Boragos Städakademi som tillhandahåller digitala kurser genom sin egen utbildningsplattform.

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.046