23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vinnare av distansutbildning på Städarnas Dag!

Vi som arbetar i branschen tycker att alla dagar är lokalvårdarnas dag, men just idag på Städarnas dag vill vi hylla våra lokalvårdare lite extra.

Rena, snygga och trygga inomhusmiljöer är grunden för att verksamheter ska fungera överhuvudtaget. På skolan, på sjukhuset, på kontoret, på hotellet, i trapphuset… listan kan göra oändlig… För att lyckas att leverera rätt städkvalitet på bästa sätt så krävs också att alla lokalvårdare får rätt förutsättningar!

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap och strävar efter att öka kompetensen inom branschen. Därför har vi idag delat ut distansutbildningar till flera lokalvårdare som har nominerats av sina kollegor och chefer ute i landet. Vi vill tacka för ert fina arbete där ut varje dag, varje vecka!

Vi har fått in många nomineringar och alla vinnare kommer att få ett personligt mejl under dagen. Vi har utsett 6 lyckliga vinnare som nu kommer få gå en valfri distansutbildning hos Städakademin! Vi gör Sverige renare! Professionella arbetsledare och lokalvårdare Gör Sverige Renare!

Vinnarna kommer från organisationerna; Rättviks kommun, Anderssons Städ & Fönsterputs i Falun, Städ & Serviceakuten i Stensele, Lysekils kommun och Medborgarskolan i Göteborg.

Grattis till er alla!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.14