23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Whiz gör succé på The Steam Hotel

Bland gamla ångpannor och turbiner som bevarats från det tidigare ångkraftverket, rör sig nu den senaste tekniken i städbranschen.

I ett 100 år gammalt ångkraftverk vid Mälaren ligger sedan 2017 ett av Sveriges mest spektakulära hotell. På The Steam Hotel ska ett besök vara något utöver det vanliga och de erbjuder sina gäster en personlig upplevelsen i en unikt estetisk inramning. Som första hotell i norra Europa valde The Steam Hotel att utöka sin städstyrka med co-boten och robotdammsugaren Whiz. Juridah Pedersén, assisterande husfru kallar Whiz en gamechanger för hela industrin och ser att den redan på kort tid har gjort stor skillnad för städningen och städpersonalen på The Steam Hotel.

”Jag måste erkänna att även gästerna på hotellet tycker att Whiz är riktigt häftig. Oftast får jag frågan om den verkligen fungerar och jag svarar – absolut, den fungerar!” säger Juridah Pedersén med ett leende på läpparna.

Se Whiz in action och ta del av hela caset i filmen.

Är du nyfiken på att veta mer om Whiz? På hemsidan har vi samlat en hel del, men vi kommer gärna ut till er för att visa ännu mer på plats. Tveka inte att kontakta oss!

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.017