23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

i-mopfamiljen växer, säg hej till i-mop Lite!

Lite mindre, lite smidigare, lite lättare. Med i-mopfamiljens nytillskott i-mop Lite flyger du fram mellan byggnader och våningar, helt utan begränsningar.

Tänk dig en maskin som är så lätt och smidig att du väljer maskinen framför den traditionella moppen och hinken, även i de allra trängsta utrymmen. Tack vare i-mop Lite effektiviserar du städningen inte bara i smala korridorer, badrum och byggnader med många trappor, utan också i större rum med många hinder där du tidigare behövt växla utrustning för att komma åt ordentligt.

Nytillskottet i i-mopfamiljen bjuder på samma unika design och de mekaniska fördelar vi alla känner igen från storebröderna XL och XXL, men paketerat i ett ännu smidigare format. Med en vikt på endast 13kg är i-mop Lite den lättaste kombiskurmaskinen i sin klass. Lyft den i trappor, in i bilen och mellan byggnader helt utan begränsningar, maskinen kan bäras med vart som helst, av vem som helst. Med Lite tänjer vi ytterligare på gränserna och gör städningen mer flexibel än någonsin!

i-mop Lite kommer självklart även att vara med oss till Cleanmässan i Örebro 16-17 oktober, ses vi där?

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

AM
Avdelning Marknad
marknad@orbotech.se

Sänd till en kollega

0.035